- Home >
- Advies in voedselveiligheid >
- Hulp bij het opstarten en actualiseren van uw kwaliteitssysteem
U bent dan wel gecertificeerd, maar toch heeft u het gevoel dat het beter kan. Uw systeem kan eens een vreemde, kritische blik gebruiken.
Waarom?
- U wil het systeem efficiënter maken.
- De opstart van een nieuwe lijn vereist een bijsturing van uw managementsysteem.
- Het vertrek van een kwaliteitsverantwoordelijke veroorzaakt een plots gebrek aan knowhow om de bestaande processen te onderhouden.
- U merkt dat er bedrijfsblindheid optreedt, en wil eens een externe kijk op de zaak.
Ook al bent u al jaren gecertificeerd, of wil u helemaal geen certificaat, maar een degelijk, werkbaar, en praktisch QMS (quality management system), dan bent u aan het juiste adres.
Ik leer u de knepen van het vak. Met een enorme ervaring binnen de food sector (check de Over-Ons pagina) kan ik u aanreiken wat werkt en wat niet werkt. Ik optimaliseer (of initieer) een systeem waar iedereen zich goed bij voelt binnen de organisatie, conform wettelijke eisen, en met een minimum aan papierwerk. Ik breng uw medewerkers de nodige kennis bij zodat zij daarna op eigen houtje verder kunnen.
Vraag een vrijblijvend gesprek aan
U wil wél een certificaat behalen? Lees dan zeker onze Certificeringspagina.
Alexander heeft ons, aan de hand van een aantal praktijkgerichte sessies, geholpen bij het behalen van het FAVV autocontrole certificaat voor de gids G-017 (transport en opslag) voor één van onze sites. Dankzij zijn kennis over de voedselwetgeving is hij vandaag nog steeds onze hulplijn bij alle vragen m.b.t. opslag van levensmiddelen. Mede omwille van zijn jarenlange ervaring doen we ook beroep op hem voor de evaluatie van ons ACS en FCA (feed) kwaliteitssysteem aan de hand van interne audits.
https://vanmoer.com
arrow