Contacteer ons op +32 479 99 36 32 of info@aplusquality.be
  • Home >
  • Blog >
  • A+ Quality interview in VMT

A+ Quality interview in VMT

14/06/2016 21:44 door Alexander Platteeuw | Categorieën: Voedselveiligheid, BRC, Quality management, voedselfraude, Audit

In het tweede nummer van VMT Food van 2016 vind je het interview dat VMT afnam met A+ Quality en Geert Feys, zaakvoerder van Ingrizo. Ik begeleidde deze distributeur in B2B ingrediënten en additieven naar een BRC Agents & Brokers certificaat. Op die manier voldoet het bedrijf niet alleen aan de strengere nieuwe eisen van BRC Food versie 7 bij diens klanten, maar krikt het ook het intern kwaliteitsbewustzijn bij de medewerkers op. Een win-win dus. 

Voor wie is BRC Agents & Brokers bedoeld?

BRC Agents & Brokers is een afgeleide standaard van de Britse retailers vereniging BRC. Deze norm is specifiek geschreven voor bedrijven die de verhandelde voedingsproducten niet fysisch zien, laat staan manipuleren. Noem ze traders, distributeurs, handelaren. Aangezien ook zij leveren aan voedingsconcerns die BRC Food gecertificeerd zijn, wordt van hen verwacht dat ze ook de nodige vereisten opleggen aan hún toeleveranciers om de nodige garanties qua food safety te krijgen.

Lees het volledige interview hier

Wil je graag meer weten over BRC Agents & Brokers?

Contacteer me

Vond u dit artikel interessant?

Vul uw e-mailadres in en krijg mijn artikels in uw mailbox.

Deel dit artikel

Reageer op dit artikel

Wordt niet weergegeven op de website.