Contacteer ons op +32 479 99 36 32 of info@aplusquality.be
  • Home >
  • Blog >
  • Officieel erkend voor geleverde diensten

Officieel erkend voor geleverde diensten

30/05/2016 21:18 door Alexander Platteeuw | Categorie├źn: Quality management, Audit

Ik adviseer jou wat je moet doen om een certificaat te behalen. Bij anderen kom ik dan weer checken of het beoogde certificaat kan uitgereikt worden. Maar wist je dat ik zelf ook geauditeerd word? Jawel: ook ik word op de rooster gelegd. Ik laat mijn diensten door een onafhankelijke partij doorlichten tegen de Q For norm.

Onlangs had ik mijn heraudit, en slaagde met glans. Een erkenning voor mijn professionele aanpak, en een drijfveer voor mij om verder klantentevredenheid op het hoogste schavot te blijven plaatsen. Een oplossing met een minimum aan papierwerk, eentje die effectief functioneert op de werkvloer zelf, en eentje die gesmaakt wordt door auditoren, daar sta ik garant voor, elke dag opnieuw. Dank voor het vertrouwen dat je alle dagen in mij stelt!

Bekijk hier al mijn erkenningen

Vond u dit artikel interessant?

Vul uw e-mailadres in en krijg mijn artikels in uw mailbox.

Deel dit artikel

Reageer op dit artikel

Wordt niet weergegeven op de website.