Contacteer ons op +32 479 99 36 32 of info@aplusquality.be

Zin in een etentje?

10/04/2016 20:03 door Alexander Platteeuw | Categorieën: Voedselveiligheid

Food safety is mijn vak. Food safety is mijn passie. En lekker eten hoort daar bij. Dus ik dacht bij mezelf: waarom die twee niet eens combineren?

Ik stel het volgende voor: we gaan samen iets eten. Tijdens de maaltijd kan je mij vragen stellen over voedselveiligheid in het algemeen, of meer specifiek voor jouw bedrijf. We kunnen brainstormen over de rol van de voedingsindustrie in onze maatschappij. Je mag ook de moeilijke vragen van je klanten op tafel gooien. Of een doodgewone open babbel over de certificatiewereld. Kortom, alles waar je het graag eens met iemand zou over hebben (maar wat met voeding te maken heeft), mag aan bod komen.

Enige voorwaarde: jij betaalt de rekening (en jij kiest het restaurant, bij voorkeur in Oost-Vlaanderen). Deal?

Aanbod enkel geldig voor wie nog geen klant is op heden.

Ben je wel al klant? Als jij iemand nieuw aanbrengt, dan trakteer ik joú op een etentje.

Ja, ik heb zin in een etentje

Vond u dit artikel interessant?

Vul uw e-mailadres in en krijg mijn artikels in uw mailbox.

Deel dit artikel

Reacties op dit artikel

Goed idee en leuk voor een glimlach. In VMT Food 3 verschijnt een interview met Alexander Platteeuw over de implementatie van BRC Agents & Brokers bij Ingrizo.

Gepost op 26 april 2016 door Yves De Groote

Reageer op dit artikel

Wordt niet weergegeven op de website.