Contacteer ons op +32 479 99 36 32 of info@aplusquality.be
  • Home >
  • Opleidingen voedselveiligheid

Correct omgaan met voedselveiligheid is een opdracht voor al uw medewerkers

Omgaan met voedselveiligheid vergt een constante inspanning. Met mijn praktijkgerichte in-house trainingen zorg ik ervoor dat uw medewerkers zich op elk echelon, inclusief uw technische dienst, bewust zijn en blijven van hun verantwoordelijkheid.

Opleidingen aangepast en toegepast op uw werkvloer

Om uw medewerkers de theoretische beschouwingen en cursussen te besparen, vertrek ik tijdens de opleidingen van concrete situaties op de werkvloer en van de processen waar ze dagelijks mee te maken krijgen. Daarom ga ik na het bepalen van het onderwerp van de opleiding op prospectie op de werkvloer. De informatie die ik daar opdoe, verwerk ik in de training die volgt.

Blijf de updates van uw voedselveiligheidsstandaard de baas

Er zijn frequenter updates van voedselveiligheidsstandaarden dan uw HACCP-team lief is. Laat de implementatie van de update en de training die daarmee gepaard gaat aan mij over. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Tot 50% tegemoetkoming

Als erkend opleidingsadviseur van de voedingsindustrie (IPV, Initiatieven voor Professionele Vorming van de Voedingsnijverheid) geven de coaching en de opleidingen die ik geef voor bepaalde cursisten recht op een financiële tegemoetkoming. Dat is het geval voor werknemers uit de paritaire comités 118 (arbeiders voedingsindustrie), 220 (bedienden voedingsindustrie) en 218 (aanvullend nationaal paritair comité bedienden). Ook voor uitzendkrachten actief in paritair comité 118 en 220 kunt u genieten van gereduceerde tarieven.

Contacteer me