Contacteer ons op +32 479 99 36 32 of info@aplusquality.be

Meer structuur in de logistieke dienstverlening met behulp van een internationaal erkend certificaat

BRC Storage & Distribution is een afgeleide standaard van de BRC Food Safety standaard, en is bedoeld voor bedrijven actief in opslag en/of transport van voedingsmiddelen, en bij uitbreiding consumptiegoederen. Bent u tevens eigenaar van de goederen, dan kan u de extra module Wholesole mee laten opnemen in de certificatie scope.

Ondertussen is deze norm aan zijn derde versie toe, en geraakt hij goed ingeburgerd bij logistieke dienstverleners binnen de voedselketen. Wilt u echt vooruit met uw bedrijf, en wil u structuur brengen in het dagelijks bestuur? Dan is deze opleiding voor u bestemd.  

Wat leert u tijdens deze opleiding?

  • De inhoud van de standaard
  • Hoe de eisen te interpreteren naar uw eigen situatie
  • Hoe een uiteindelijke audit in z’n werk gaat.

Ik gebruik praktijkvoorbeelden uit de realiteit om de inhoud toe te lichten. Bovendien stem ik vooraf af met u over uw specifieke bedrijfsactiviteiten, en verwerk deze in de opleiding. 

Na deze training kan u zelf beginnen werken naar certificatie binnen uw organisatie, al of niet met bijkomende ondersteuning van A+ Quality.

Vraag hier meer info

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze opleiding is bestemd voor bedrijfsleiders, kwaliteitsmanagers en operationeel verantwoordelijken uit de logistieke dienstverlening binnen de voedselketen. Ze zijn geïnteresseerd in de BRC Storage & Distribution-standaard, willen de pro’s en contra’s ervan afwegen al dan niet met het oog om het BRC Storage & Distribution certificaat te behalen.

  • De opleiding wordt gegeven in uw bedrijf
  • Gedurende een halve dag
  • Voor maximum 15 personen

Financiële tegemoetkoming

Voor de opleiding van bedienden, tewerkgesteld onder het Paritair Comité 226 (bedienden uit de internationale handel, het vervoer en de logistiek) kunt u een aanvraag tot subsidiëring indienen bij het Vormingsfonds LOGOS.

Krijg 40% van de kosten terugbetaald via de KMO Portefeuille

Valt u niet onder het juiste paritair comite? Wegens onze erkenning als Opleidingsverstrekker voor de KMO Portefeuille, kan u 40% van de kosten recupereren. Vraag een offerte aan, en wij leggen je uit hoe dit in mekaar steekt. Meer info vind je alvast op de pagina van Vlaio.

Wilt u meer structuur in uw logistieke dienstverlening?

Vraag een BRC Storage & Distribution opleiding aan