Contacteer ons op +32 479 99 36 32 of info@aplusquality.be

Global Markets normen voor kleinere KMO bedrijven

Nu de Comeos Food standaard niet meer aan de orde is, is er het Global Markets programma.

Alle gangbare food safety normen hebben ondertussen een Global Markets Program ontwikkeld. Maar, waarover gaat dit juist? En is dit voor uw type onderneming van toepassing. Weet dat dit programma ontwikkeld werd voor de kleinere KMO bedrijven, met een vereenvoudigd pakket aan eisen. 

Kom alles te weten over de verschillende Global Markets standaarden

De Global Markets standaarden van BRC, IFS, FSSC 22000 zijn geënt op de grote-broer-normen, maar hier en daar zitten toch opmerkelijke verschillen. Deze zijn specifiek geschreven voor bedrijven die te klein zijn om de administratieve last te dragen van de volledige norm, of die te klein zijn om al deze vereisten te voldoen.

Programma opleiding Global Markets

  • De vereisten,
  • De beoordelingssystematiek,
  • Waar de verschillende GM Standaarden elk de klemtoon leggen,
  • De belangrijkste verschillen met de grote broer variant
  • En veel meer uiteraard...

Praktische informatie

Een training van een halve dag. Uiteraard is deze opleiding volledig op maat van uw onderneming, en is doorspekt met praktijkvoorbeelden.

Kostprijs: op maat

Max. 10 personen.

De opleidingen vinden plaats in uw bedrijf, en vooraf wordt overlegd welke accenten dienen gelegd te worden. Het geheel wordt rijkelijk geïllustreerd aan de hand van voorbeelden uit uw specifieke sector.

Tot 50% tegemoetkoming

Als opleidingsadviseur van de voedingsindustrie ben ik erkend door Alimento, en geven mijn coaching en opleidingen, voor bepaalde cursisten, recht op een financiële tegemoetkoming. Het gaat over werknemers en werkgevers van de voedingsindustrie (paritaire comités 118 en 220). Ook voor uitzendkrachten actief in paritair comité 118 en 220 kunt u genieten van gereduceerde tarieven.

Krijg tot 30% van de kosten terugbetaald via de KMO Portefeuille

Valt u niet onder het juiste paritair comite? Wegens onze erkenning als Opleidingsverstrekker voor de KMO Portefeuille, kan u tot 30% van de kosten recupereren. Vraag een offerte aan, en wij leggen je uit hoe dit in mekaar steekt.

Vraag een offerte