Contacteer ons op +32 479 99 36 32 of info@aplusquality.be

Opleiding BRC 8 op uw situatie toegespitst

BRC Food is een internationale standaard toepasbaar voor toeleveranciers van retailers en bij uitbreiding alle producerende bedrijven in de voedingsketen. In august 2018 publiceerde het British Retail Consortium als eigenaar van deze BRC Food de nieuwste versie uit: BRC Food versie 8.

Kom alles te weten over de wijzigingen die BRC 8 met zich meebrengt

We brengen u op de hoogte over de meest ingrijpende wijzigingen tegenover de vorige BRC versie en dat vóór 1 februari 2019, de dag waarop BRC 8 onverbiddelijk wordt toegepast bij de audits.

Programma opleiding BRC 8

  • De wijzigingen in versie 8,
  • De nieuwe eisen rond Food safety culture,
  • Het beoordelingssysteem uitgelegd,
  • Wat is de impact van deze versie op uw bedrijf?
  • Naast de reeds bestaande eisen relevant voor uw fabriek uiteraard...

Praktische informatie

Een training van 1 dag waarbij de volledige BRC standaard wordt doorgelicht, zowel de eisen, het protocol en het scoresysteem. Uiteraard is ook deze opleiding volledig op maat van uw onderneming, en is doorspekt met praktijkvoorbeelden en oefeningen conform uw sector en uw productengamma.

De opleidingen vinden plaats in uw bedrijf, en vooraf wordt overlegd welke accenten dienen gelegd te worden. Het geheel wordt rijkelijk geïllustreerd aan de hand van voorbeelden uit uw specifieke sector.

De BRC Food Safety versie 8 is hier gratis te downloaden.

Tot 50% tegemoetkoming

Als opleidingsadviseur van de voedingsindustrie ben ik erkend door Alimento, en geven mijn coaching en opleidingen, voor bepaalde cursisten, recht op een financiële tegemoetkoming. Het gaat over werknemers en werkgevers van de voedingsindustrie (paritaire comités 118 en 220). Ook voor uitzendkrachten actief in paritair comité 118 en 220 kunt u genieten van gereduceerde tarieven.

Krijg 40% van de kosten terugbetaald via de KMO Portefeuille

Valt u niet onder het juiste paritair comite? Wegens onze erkenning als Opleidingsverstrekker voor de KMO Portefeuille, kan u 40% van de kosten recupereren. Vraag een offerte aan, en wij leggen je uit hoe dit in mekaar steekt. Meer info vind je alvast op de pagina van Vlaio.

Vraag een offerte aan