Contacteer ons op +32 479 99 36 32 of info@aplusquality.be

Meer structuur in uw logistiek met behulp van IFS Logistics

IFS Logistics is een afgeleide standaard van de IFS Food standaard, en is bedoeld voor bedrijven actief in de logistiek van voedingsmiddelen.

Ondertussen is deze norm aan zijn tweede versie toe, en geraakt hij goed ingeburgerd bij logistieke dienstverleners binnen de voedselketen. Bent u bedrijfsleider, kwaliteitsmanager, of operationeel verantwoordelijke van zo’n organisatie, en wilt u zich onderscheiden van uw concullegae door een internationaal erkend certificaat? Wilt u echt vooruit met uw bedrijf, en wilt u structuur brengen in het dagelijks bestuur? Dan is deze opleiding voor u bestemd.  

Wat leert u tijdens deze opleiding?

  • De inhoud van de standaard
  • Hoe de eisen te interpreteren naar je eigen situatie
  • Hoe een uiteindelijke audit in z’n werk gaat.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze opleiding is bestemd voor bedrijfsleiders, kwaliteitsmanagers en operationeel verantwoordelijken uit de logistieke dienstverlening binnen de voedselketen. Ze zijn geïnteresseerd in de IFS Logistics-standaard, willen de pro’s en contra’s ervan afwegen al dan niet met het oog om het IFS Logistics certificaat te behalen.

  • Deze training wordt gegeven in uw bedrijf
  • Gedurende een halve dag
  • Voor maximum 15 personen

Ik gebruik praktijkvoorbeelden uit de realiteit om de inhoud toe te lichten. Bovendien stem ik vooraf af met u over uw specifieke bedrijfsactiviteiten, en verwerk deze in de opleiding.

Na deze training kan u zelf beginnen werken naar certificatie binnen uw organisatie, al of niet met bijkomende ondersteuning van A+ Quality.

Vraag hier meer info

Financiële tegemoetkoming 

Voor de opleiding van bedienden, tewerkgesteld onder het Paritair Comité 226 (bedienden uit de internationale handel, het vervoer en de logistiek) kunt u een aanvraag tot subsidiëring indienen bij het Vormingsfonds LOGOS.

Krijg tot 30% van de kosten terugbetaald via de KMO Portefeuille

Valt u niet onder het juiste paritair comite? Wegens onze erkenning als Opleidingsverstrekker voor de KMO Portefeuille, kan u tot 30% van de kosten recupereren. Vraag een offerte aan, en wij leggen je uit hoe dit in mekaar steekt.

Geïnteresseerd in een ‘IFS Logistics’ opleiding?

Vraag een opleiding aan