Contacteer ons op +32 479 99 36 32 of info@aplusquality.be
  • Home >
  • Referenties

Mijn klanten zeggen:

Johan De Cuyper beveelt A+ Quality aan voor BRC Packaging coaching

Johan De Cuyper Manager Operations & Productions, Crea Print Group

Bij mijn professionele overstap naar een BRC Packaging gecertificeerd bedrijf was het Alexander die mij in de wondere wereld van food-safety introduceerde. De pragmatische, no-nonsense stijl die Alexander typeert maakt dat elk contact met hem aangename leermomenten zijn. De HACCP opleiding die ik heb genoten kan je dan ook moeilijk een standaard opleiding noemen; het is eerder een praktische kijk over hoe de weg kan/moet bewandeld worden. De ondersteuning en klare kijk in de productie wordt ook door de productiemedewerkers als zeer aangenaam omschreven. Zijn pre-audit helpt dan weer om zorgelozer naar de volgende BRC audit toe te gaan. Een absolute aanrader voor iedereen die met voedselveiligheid in contact komt! Bedankt Alexander!

https://www.crea.be

Sylvie Delhaye Lutosa A+ Quality opleidingen basishygiëne voor operatoren op de werkvloer

Sylvie Delhaye Quality Director, Lutosa

Ik kende Alexander al van bij een vorige werkgever, waar wij hem geregeld inschakelden voor food safety advies en leveranciersaudits, maar ik wist niet dat hij ook opleidingen basishygiëne voor operatoren op de werkvloer verzorgt. Wij huren A+ Quality nu in om ons volledige personeelsbestand onder te dompelen in de wereld van HACCP en food safety culture. Voorafgaand aan de opleidingen, kwam Alexander met zijn collega langs om onze procedures te leren kennen en om situatiefoto's op de werkvloer te verzamelen. Op die manier kunnen onze mensen zich heel goed inleven in de inhoud van de training. Op een losse manier, met veel voorbeelden, en via vraag & antwoord, weet hij zijn enthousiasme over te brengen naar de groep.

https://www.lutosa.com

BRC Packaging consultant, HACCP training

Stefaan Parrein Zaakvoerder, Digi-Paq

Alexander gaf bij Digi-Paq een zeer to-the-point opleiding HACCP voor onze HACCP teamleden. Alexander leert ons dat ons BRC certificaat een praktisch hulpmiddel is voor de betere, voedselveiligere, kwaliteitsorganisatie die we toch willen zijn. Het zoeken naar eenvoud in de administratieve complexiteit is 1 van Alexanders sterktes, die hij op een gestructureerde manier aanbrengt, mét kennis van zaken.

http://www.digi-paq.be/

Colruyt krijgt opleiding FSSC 22000 van Alexander Platteeuw

Jens Beernaert Kwaliteitsverantwoordelijke, Colruyt Group Fine Food Production

Om op de hoogte te zijn van de laatste wijzigingen binnen de FSSC 22000 standaard hadden we gevraagd aan Alexander om dit even te komen toelichten. De opleiding zelf is een absolute aanrader: ruimte voor vraagstelling met duidelijke onderbouwde antwoorden, uitwerking van realistische voorbeelden, tips en tricks vanuit werkervaringen, ... Kortom een allesomvattende opleiding.

https://www.colruytgroup.com

Astra Sweets krijgt opleiding BRC Food versie 8 van Alexander Platteeuw

Johan Beysen QA manager, Astra Sweets

Als BRC gecertificeerd bedrijf wilde Astra Sweets NV een helder beeld krijgen van de verschillen tussen de BRC Food versie 7 en versie 8.  Astra Sweets NV werkt reeds geruime tijd samen met Alexander, waarbij Alexander steeds op een vlotte, duidelijke en onderbouwde manier te werk gaat.  Deze BRC versie 8 opleiding was een interessant interactief leermoment doorspekt met voorbeelden uit de praktijk.  Bij het overlopen van de norm streeft Alexander steeds naar werkbare implementaties, zonder te verzanden in een administratief gebeuren.  Dit maakt dat we na deze opleiding dan ook onmiddellijk aan de slag konden.

https://www.astrasweets.com

IFS Food consultant bij HPP Services

Stijn Vervisch Founder, HPP Services

Wij startten HPP Services recentelijk op, en al vrij snel kwam de eis van onze grootste klant naar een IFS Food certificatie. Aangezien geen van de oprichters uit de food sector komt, wisten we niet goed waar te beginnen. We klopten aan bij Alexander, en vonden in hem een uiterst praktisch gerichte coach om ons op korte termijn te loodsen naar onze eerste IFS Food audit. Via doelgerichte vragen over ons proces en onze gewoontes, stelde hij een IFS-proof dossier samen voor HPP Services, waarbij hij ons stuurde naar een werkbaar systeem mét toegevoegde waarde. En jawel, onlangs doorstonden wij met glans onze eerste, pittige, IFS audit. Gelukkig laat Alexander ons niet gerust, en blijft hij ons wakker houden in de toekomst, zodat het systeem levendig en up to date blijft. Mission accomplished!

https://hppservices.be

Campofrio Food Group krijgt opleiding Intern auditor food safety van Alexander Platteeuw

Verschillende cursisten Campofrio Food Group

Enkele commentaren na afloop van de 2-daagse intensieve Internal Auditor training:

"Internal audit skills are "refreshed"  during the course. Especially the training about asking the right question to get the needed information was very useful."

“Very practical descriptions and exactly on point what needed. Very good!”

“A very good training, a good trainer and well organised!”

“Alexander showed us a lot of practical cases, and gave us tips to understand the auditor/audited point of view during an audit.”

https://www.campofriofoodgroup.com

FSSC 22000 consultant bij Confiserie Thijs

Annick Duportail QCO (Quality Candy Officer), Confiserie Thijs

Wij hebben Alexander leren kennen door zijn to-the-point nieuwsbrieven die op regelmatige basis in de mailbox belanden.
Toen we beslist hebben om van BRC Food over te stappen naar FSSC 22000 leek het ons evident om ons te laten begeleiden bij dit traject. Na een gesprek met Alexander was snel duidelijk dat Alexander voor ons de juiste persoon was om de overstap te maken. Hij begrijpt als geen ander hoe een familiaal voedingsbedrijf functioneert en kan zich hier perfect aan aanpassen. Het volledige traject is dan ook op een zeer efficiënte manier doorlopen.
Wegens verschillende externe factoren is onze uiteindelijke audit enkele keren uitgesteld, maar Alexander was steeds flexibel om zijn goed gevulde agenda aan te passen aan de veranderende omstandigheden. Het resultaat van dit alles? Een audit die we met glans doorstaan hebben, en een écht werkend kwaliteitssysteem, afgestemd op onze manier van werken.

https://www.confiserie-thijs.com

Alexander Platteeuw ondersteunt Godiva met leveranciersaudits en opleiding intern auditor

Beatriz Rodriguez Bernal Supply Base & NPD Quality Engineer, Godiva Belgium

Wij hebben een solide relatie opgebouwd met Alexander, met wie Godiva al enkele jaren samenwerkt, op zoek naar zijn expertise in verschillende voedselveiligheidsgebieden, waaronder onze leveranciersaudits. Alexander is een betrouwbare en ervaren auditor die wij vragen voor allerlei leveranciersaudits. Wij waarderen zijn oordeelsvermogen, zijn rapportering, zijn voorstellen en zijn coaching om de non-conformiteiten aan te pakken en de actieplannen uit te voeren. We vroegen hem ook om een aantal van onze eigen interne auditors op te leiden.

www.godiva.com

Natrajacali krijgt briefing hygiëne voor alle medewerkers van Alexander Platteeuw

Filip Tanghe Quality manager, Natrajacali

Ik heb kennis gemaakt met Alexander via zijn interessante nieuwsbrieven, die trouwens zeer to the point zijn. In het kader van de voorbereiding voor onaangekondigde food safety audits hebben wij Alexander uitgenodigd voor een onaangekondigde hygiëne inspectie. Alexander is nadien de resultaten komen toelichten aan alle productiemedewerkers. Tijdens deze toelichting heeft Alexander ook een heropfrissing gegeven van de hygiëneregels. Mooi evenwicht tussen theorie en praktijk en een pragmatisch aanpak.

www.natra.es

AZO krijgt opleiding Food Contact Materials van Alexander Platteeuw

Alain Dierickx Team leader spare parts, AZO NV

Wij vroegen Alexander om ons uit de doeken te doen hoe de wettelijke verplichtingen aangaande Food Contact Materials nu juist in mekaar zit. In een aantal uur wist hij ons een bevattelijk overzicht te geven van de geldende wetgeving en gaf hij ons meer duidelijkheid in wat van ons als verdeler van machines en onderdelen voor o.a. de food industrie verwacht wordt. Met praktijkvoorbeelden en met veel ruimte voor interactie met de deelnemers wist hij ons te boeien in deze toch niet zo makkelijke materie. Bedankt Alexander voor de verduidelijking!

www.azo.com

FAVV Autocontrole consultant bij Van Moer Logistics

Jonas Fiers Quality manager, Van Moer Logistics

Alexander heeft ons, aan de hand van een aantal praktijkgerichte sessies, geholpen bij het behalen van het FAVV autocontrole certificaat voor de gids G-017 (transport en opslag) voor één van onze sites. Dankzij zijn kennis over de voedselwetgeving is hij vandaag nog steeds onze hulplijn bij alle vragen m.b.t. opslag van levensmiddelen. Mede omwille van zijn jarenlange ervaring doen we ook beroep op hem voor de evaluatie van ons ACS en FCA (feed) kwaliteitssysteem aan de hand van interne audits.

https://vanmoer.com

Culinor Food Group krijgt opleiding Food Fraud van Alexander Platteeuw

Miet Jacobs Quality Manager Herselt, Culinor Food Group NV

In tegenstelling tot de eerder gevolgde opleidingen over het topic 'food fraud', die vaak omslachtig en te theoretisch waren, was de opleiding van Alexander direct praktisch toepasbaar en 'to the point'. Dit alles in een professionele en open sfeer met veel ruimte voor interactie en behandeling van bedrijfsspecifieke topics. Kortom: op korte tijd wordt het onderwerp op een relevante en bruikbare wijze onder de loep genomen. Na de opleiding kan je dan ook meteen van start gaan met de integratie van 'food fraud' in het kwaliteitsmanagement systeem van je bedrijf. Een echte aanrader dus!

www.culinor.com

BRC Storage & Distribution bij Europochette

Antoine Brune COO, Europochette

Europochette Belgium is een zeer snel groeiend bedrijf, en daarmee groeide ook de nood om een gecertificeerd kwaliteitssysteem op poten te zetten. Als bedrijf hadden wij nood aan structuur, procedures, en duidelijke communicatielijnen. Toen dus plotseling de vraag van een klant kwam om ons te laten certificeren tegen de BRC Standard for Storage & Distribution, wisten wij wat ons te doen stond. Via 1 van onze leveranciers hoorden wij over de praktische, no-nonsense aanpak van Alexander. Hij begeleidde ons tijdens het coaching traject in het kritisch evalueren en verbeteren van onze bedrijfsprocessen, om zo op een relatief korte periode de quality mindset in het bedrijf juist te krijgen. Bedankt Alexander voor je tijd, je kennis, en je ervaring! Wij zullen blijven beroep op je doen!

www.europochette.com

Lieve Festraerts Quality manager, Haribo België

Alexander heeft de kwaliteits- en veiligheidsopleiding goed en interessant gebracht op een professionele manier. Hij heeft veel praktijkervaring, waardoor het leuk is dat hij praktische voorbeelden kan geven. Hij zorgt ervoor dat iedere operator betrokken is bij de training. Hij blokt onnuttige discussies af door deze op een correcte manier te weerleggen.

www.haribo.com

FSSC 22000 for Packaging Materials consultant bij Verstraete Graphics

Kristof Verstraete Zaakvoerder, Verstraete Graphics

Voor ons betekende certificatie in het algemeen een vrij grote stap in het onbekende. Alexander slaagde er in om ons wegwijs te maken in die complexe materie door alles in mensentaal uit te leggen, door je de ruimte en tijd te geven die je intern nodig hebt om alles te organiseren en je de vrijheid te geven her en der eigen input aan te brengen. Een FSSC 22000 for Packaging Materials-certificaat betekent voor ons een meerwaarde in ons groeiproces en zal ons ongetwijfeld toelaten verder samen te werken met verschillende Europese producenten en wereldspelers. Alexander is voor ons een onmisbare schakel geworden, een stille kracht en zonder meer een échte aanrader!!!

Thomas Verhaeghe Technology & Innovation Manager, Snick Euroingredients N.V.

Wij zochten iemand met een voldoende pragmatische aanpak om ons kwaliteitssysteem te vereenvoudigen. Als sterk groeiende onderneming had Snick Euroingredients nood aan een systeem zonder franjes, wat begrepen wordt door iedereen binnen de organisatie. Zo kwamen wij bij Alexander terecht. Vanuit zijn brede ervaring en heldere kijk op onze organisatie, spoorde hij ons aan om te schrappen. Zo kwamen we tot een duidelijker handboek waar iedereen sneller zijn weg in vindt en dus leidt tot een efficiënter kwaliteitsbeleid. Niet alleen transformeerde hij ons handboek, maar hij hielp ons ook in het nadenken omtrent change management. Conclusie: opdracht geslaagd, en meer dan dat. In de toekomst blijft Alexander zeker en vast ons eerste aanspreekpunt voor extern advies inzake kwaliteit!

www.snick.be

BRC Standard for Packaging & Packaging Materials consultant bij Neopack

Werner De Neve Zaakvoerder, Neopack

Om onze producten (thermoformed blisters en trays) te kunnen leveren aan de voedingsindustrie, moesten wij een food safety certificaat behalen. Bijkomend gegeven was dat wij onlangs een productiesite opstartten en wij dus op dat vlak van nul moesten beginnen. Neopack is al jaren actief in de handel van verpakkingsmaterialen voor direct contact met levensmiddelen, maar een productie omgeving was ook voor ons nieuw, laat staan een gecertificeerd kwaliteitssysteem in deze materie. Een klant van ons raadde ons Alexander aan, en hij hielp ons doorheen het ganse traject. Hij adviseerde ons in de graad van afwerking van het gebouw, in de keuze van ons traceerbaarheidssysteem, en de elementen die nodig zijn om ons voedselveiligheidsbeleid om te zetten in de praktijk. Maar ook in de keuze van het type certificaat dat best bij onze situatie past. Zo kwamen wij samen uit bij de BRC Standard for Packaging & Packaging Materials. Zowel onze plant manager als productiepersoneel moesten getraind worden in de eisen van de norm. In relatief korte tijd loodste Alexander ons doorheen dit boeiend traject, wat recentelijk resulteerde in een voor ons uiterst geslaagde initiële certificatie audit. Met enkele kleine verbeterpuntjes zijn wij nu vertrokken op onze kwaliteitsreis. Wij apprecieren bij Alexander vooral diens no-nonsense aanpak, zijn vermogen om zich in te leven in onze situatie, en het blijven trekken aan ons mouw om het vooropgestelde resultaat te behalen. Bedankt, Alexander!

www.neopack.be

BRC Standard for Packaging & Packaging Materials consultant bij Devan Plastics

Jean-Baptiste Van Damme Zaakvoerder, Devan Plastics

Het vertalen van de uitgebreide, technische eisen van BRC Packaging versie 5 naar praktisch inzetbare documenten is voor een kleine KMO niet altijd gemakkelijk. De expertise en duidelijke overzichten van Alexander hebben ons hierbij enorm geholpen. Door de mix van voorgeschreven procedures en eigen inbreng was het ook voor de auditor duidelijk dat we de materie beheersten en waren alle belangrijke punten aanwezig in alle procedures en instructies. Dit hielp ons niet enkel bij het behalen van het BRC certificaat, maar ook in de verdere professionalisering van ons groeiend bedrijf. In een half jaar van eerste contact tot een geslaagde BRC Packaging audit is een prestatie die niet zou gelukt zijn zonder de hulp van Alexander.

www.devan-plastics.be

Othmane BenChaib QA Comanufacturing engineer, Godiva

De auditor training was zeer handig om de zeer concrete en makkelijk te volgen stappen bij de voorbereiding en uitvoering van een externe audit te begrijpen. Alexander presenteert het materiaal met expertise en humor. Het was een mooie balans tussen theorie en praktijk om de meest uitdagende situaties op het terrein het hoofd te bieden. De opleiding was zeer uitgebreid, goed georganiseerd en ik heb de hands on ervaring en duidelijke antwoorden op al mijn vragen ten zeerste geapprecieerd.

www.godivachocolates.eu

BRC Food consultant bij Belovo

Isabelle De Meester Belovo

Alexander begeleidde ons doorheen de overgang van BRC Food versie 6 naar versie 7. Bijkomende moeilijkheid bij ons was dat de vorige kwaliteitsmanager er niet meer was, dus een extra uitdaging om alles rond te krijgen voor de audit! Alexander startte met een opleiding BRC versie 7 voor het voltallige management. Daarna coachte hij ons gaandeweg doorheen de hoofdstukken van de standaard, waarbij hij onze bedrijfssituatie entte op de BRC eisen. Ongelooflijk hoeveel overtollig proza hij schrapte uit ons kwaliteitshandboek. Ik denk dat wij onze papierstapel met meer dan de helft verminderd hebben. Ik voel me nu beter op mijn gemak bij ons food safety management systeem: veel eenvoudiger, logisch ingedeeld, en verstaanbaar voor iedereen. En zie, de kers op de taart kwam gisteren: we behaalden een AA score bij onze BRC Food audit! Dankjewel, Alexander! Enne... blijf maar komen om ons "op het rechte pad" te houden.

belovo.com
 

Joanicq De Vriese Plant manager, Top Bronnen

De opleiding HACCP voor alle personeelsleden was degelijk voorbereid en vooral gespekt met veel voorbeelden uit de fabriek. Beelden spreken veel meer dan woorden. Zelfs voor mij als Plant Manger zaten er enkele verrassende beelden tussen. De feedback van de mensen was dan ook positief. Ook het feit dat de nieuwe werknemers alsook de administratieve mensen bij de opleidingen aanwezig waren, zorgt ervoor dat het kwaliteitsbesef in ons bedrijf aangewakkerd wordt. Een goede opfrissing voor iedereen dus. Dit houdt ons wakker.

www.topbronnen.be

Esther De Coninck QA manager, Manna Foods

Alexander kwam langs bij Manna NV voor een IFS nulaudit. Gezien zijn ervaring als auditor vonden wij het zeer nuttig om iemand als hem eens kritisch naar onze processen te laten kijken. Hij doorliep dan ook de volledige IFS standaard. Daarbij interviewde hij verschillende personeelsleden op de werkvloer, alsook onze R&D manager, HR verantwoordelijke, plant manager en planningsverantwoordelijke. Zo kregen wij een beeld waar onze organisatie staat op vandaag t.o.v. de IFS-vereisten. Tijdens de doorlichting, alsook tijdens de slotmeeting in aanwezigheid van de directie, gaf hij grondige en correcte feedback. Hierbij gaf hij ook tips over mogelijke oplossingen, links naar relevante wetgevingen en interessante literatuur. Ikzelf ben positief over de aanpak van Alexander en hoe hij, ook voor de directie, bepaalde verbeterpunten aankaart. Ik zou andere bedrijven aanraden om Alexander met zijn onbevangen blik hun food safety verhaal te laten screenen. Het basisprincipe van continue verbetering wordt gegarandeerd beantwoord!

www.manna.be

Chris Moens QA manager, Ganda / Corma

Wij contacteerden Alexander om voor ons productiepersoneel de jaarlijkse opfristrainingen te verzorgen. De te behandelen thema's waren GMPs, CCPs, food defense, reiniging, etc. Alexander kwam vooraf eens langs om foto's te nemen in productie en enkele van onze procedures door te nemen. Nadien legde hij ons zijn presentatie voor, waar wij dan feedback mochten op geven. Zodoende werd een duidelijke opleiding samengesteld, volledig op maat van ons bedrijf. De opleidingen zelf werden in duidelijke taal gegeven, met veel aandacht voor interactie met de deelnemers. Het is niet altijd makkelijk om een groep arbeiders mee te krijgen, maar Alexander probeerde iedereen actief te betrekken in het verhaal. Aan deze samenwerking houden wij alvast een positief gevoel over!

www.ganda.be

Open food fraud opleiding Diverse bedrijven

Enkele commentaren:

"Niet enkel theorie, we kregen een duidelijk beeld hoe we hier (praktisch) aan moeten beginnen! Aangename lesgever."

"Duidelijk en gestructureerd gegeven, relevant thema dat steeds belangrijker wordt, zeker bruikbaar bij uitoefenen job."

"Heel rustige, open en duidelijke sessie."

Dirk Gilliaert QA manager, Volys Star

Wij gebruiken Alexander als extern oog, om onze fabriek wakker te houden. Hij voert voor ons de hygiëne- en fabrieksinspecties uit, en communiceert zo de werkpunten aan ons. We zouden deze rondgangen ook door eigen personeel kunnen laten doen, maar via Alexander halen wij de ervaring van een auditor in het veld binnen, en bovendien schakelen wij zo de bedrijfsblindheid uit. Zijn rapportering gebeurt steeds op een correcte en duidelijk geformuleerde manier. Belangrijk voor ons is om te zien dat onze fabriek erop vooruit is gegaan, en dit mede door de samenwerking met Alexander.

www.volysstar.be

Bruno De Roover Zaakvoerder, Cake & Co

Alexander is onze hulplijn als het op voedselveiligheid aankomt. Wijzelf hebben niet altijd de tijd en kennis om ons te verdiepen in specifieke wetgeving of food safety standaarden. Vandaar dat we op zo'n moment graag beroep doen op zijn know-how en expertise in de voedingsketen. Zijn ervaring als auditor en zijn structurele benadering van een vraagstuk bieden ons de kans om een gepast antwoord te geven op de vragen van onze klanten en de overheid.

www.cake-and-co.be

Bart Bruyninckx Zaakvoerder, Bruyninckx bvba

Professionele en menselijke samenwerking. Hierdoor hebben wij ook een beter inzicht gekregen in onze processen. Het neemt ook een stuk verantwoordelijkheid uit handen. Evenzeer toont het aan dat we ons bewust zijn van de huidige vereisten qua voedselveiligheid. En niet te vergeten: gemoedsrust te weten dat alles in orde is!

chiconnette.be

Sofie Parmentier QA manager, Aldia

Wij huurden Alexander in om ons personeel, zowel bedienden als arbeiders, een opfristraining te geven in HACCP, GMPs en hygiëne. Alexander kwam vooraf langs om ons te vragen naar onze procedures en werkwijzen. Zo trok hij ook de fabriek in, waar hij foto's nam om de opleiding zelf te illustreren. Hij stelde ons de juiste vragen, en toonde dat hij een goed inlevingsvermogen had in onze activiteiten. De opleidingen zelf werden gegeven aan groepjes cursisten van max. 20 personen. Hij werkte daarbij zeer interactief en zag er op toe dat iedereen aan bod kwam. Een zeer positieve ervaring voor ons, en ook de positieve feedback van de deelnemers achteraf toonde ons dat het een goede beslissing was om met hem in zee te gaan.

www.aldia.be

BRC 7 opleiding op 18 mei 2015 Diverse bedrijven

Enkele commentaren ontvangen na afloop:

"zeer duidelijke update over de nieuwe BRC 7 vereisten", "kort en krachtig - vraagstelling mogelijk", "een aanrader!", "ook eens volgen!", "brandend actueel - zeer overzichtelijk"

Victoria Nowé QA manager, Ste Rita Vleeswaren

Ste-Rita vleeswarenfabriek (onderdeel van de Tradelio groep) werkt al jaren samen met Alexander. Ons bedrijf is IFS gecertificeerd en wij hebben dit hoog niveau mede bereikt dankzij de professionele hulp van Alexander. Samen met Alexander toetsen wij de verschillende aspecten van ons kwaliteitssysteem tijdens zijn interne audits die hij bij ons komt uitvoeren. Zijn rapporten dient hij de dag zelf in en zijn duidelijk en zeer bruikbaar. In zijn rapporten identificeert hij niet alleen de punten die verbeterd moeten worden maar stelt ook de oplossingen voor. Ik vind het een zeer praktische werkmethode want het vormt een leidraad voor het management van het bedrijf. Sinds enkele jaren hebben wij Alexander ook gevraagd om de nodige opleidingen te verzorgen aan onze medewerkers. Daar zijn wij zeer tevreden over want hij kent ons bedrijf en onze mensen goed. Alexander houdt ons ook op de hoogte van de wettelijke verplichtingen en veranderingen in de standaarden. Bij eventuele vragen kan men hem altijd gemakkelijk contacteren.

www.tradelio.be

Nancy Mouton Quality Manager, Plukon Mouscron

Wij vroegen Alexander om aan de quality managers binnen de Plukon groep een opleiding te geven over de wijzigingen van BRC Food versie 7. Tijdens de in-house opleiding werden de vereisten van BRC versie 7 uiteengezet op een vlotte en duidelijke manier. Er was ruimte voor interactie waardoor de ervaringen van de verschillende deelnemers vlot konden uitgewisseld worden. De bespreking van voorbeelden uit de praktijk maakt de opleiding goed toepasbaar. Opleiding met collega's uit dezelfde sector verrijken de opleiding nog meer. Een aanrader.

www.plukon.nl

Samen bespreken we wat ik voor u kan betekenen

Contacteer me