Foodsafety.Academy: word de beste voedselveiligheidsmanager ooit

Ontdek de toekomst van voedselveiligheid: word lid van de exclusieve Foodsafety.Academy

Ik ben op zoek naar een platform van gelijkgestemden waarop ik specifieke food safety info vind

Beste food safety specialist,

Sta even stil bij de toekomst van voedselveiligheid. Stel je een plek voor waar kennis geen grenzen kent en waar jouw rol als food safety manager wordt versterkt door een gemeenschap van gelijkgestemde professionals. Welkom bij onze exclusieve community Foodsafety.Academy!

Kortweg gezegd: je wordt lid van een exclusieve club waarin ik extra info deel en waar je kan leren van anderen.

Je wordt ingedeeld in Whatsapp groepen volgens je interesses en werkveld. Zo maak ik een groep specifiek voor producenten van levensmiddelen, eentje rond food contact materials, en zo verder.

(wistjedatje: via Whatsapp Web communiceer je sneller dan via je mobiele telefoon)

Ik deel specifieke inzichten die ik oppik bij bedrijven en via mijn informatiebronnen. Dit gaat over info die ik niet zomaar deel via een nieuwsbrief, maar dit gaat dieper, en is heel gericht.

 

Enkele voorbeelden van nieuwe inzichten:

  • De interpretatie door de FOD Economie omtrent de “booklets” etiketten.
  • Een specifieke non-conformiteit vastgesteld bij een bedrijf uit jouw sector (zonder namen te vermelden) besproken, incl. de oplossing.
  • Welk type filter te gebruiken bij perslucht compressoren in direct contact met levensmiddelen.
  • Wat zijn nu juist “low migration inkten”?
  • Zijn de PFAS analyses in drinkwater nu verplicht of niet, en zo ja, vanaf wanneer?

Dit is maar een greep uit de doelgerichte, onmiddellijk bruikbare data die ik met jou als VIP lid wil delen.

Wat hoort dus niet thuis in de Foodsafety.Academy?

  • Welke stappen moet ik doorlopen voor het behalen van een BRCGS certificaat?
  • Kan je mijn HACCP studie eens bekijken?
  • Hoe moet ik EU Verordening 10/2011 interpreteren?

Niet alleen mijn inputs krijg je te zien, neen, je hebt ook het recht om mij specifieke vragen te stellen! Voorwaarde is uiteraard dat ik het antwoord deel met de community. Ofwel stel je je vraag anoniem aan mij, ofwel gooi je die in de groep.

 

Voorbeelden van jouw vragen:

  • Alexander, ik kreeg een klant over de vloer die vond dat ik een limiet moet zetten op het aantal insecten dat we vangen met onze EFK’s. Hoe moet ik daar op antwoorden?
  • Alexander, wat antwoord ik op de vraag omtrent aanwezigheid van zware metalen in SUP (single use plastics)?
  • Alexander, onze IFS auditor vond dat transport temperatuur geen CCP mocht zijn. Wat is jouw idee daarover?
  • Alexander, waar vind ik ergens de wetgeving rond e-gewichten vs. nominale gewichten op een verpakking?
  • Alexander, welke drempelwaarden hanteert het FAVV om mogelijke kruiscontaminatie van allergenen aan te duiden?
  • Alexander, stuur me eens de laatste versie van je DoC (Declaration of Compliance) template voor verpakkingsmaterialen door aub?

Je ziet het: specifieke, nuttige, en prangende vragen kan je kwijt in Foodsafety.academy.

Maar er is meer. Aangezien je in een community belandt, staat het je vrij om zelf je eigen feedback te delen met de groep (niet verplicht!), en zodoende inzichten te delen met anderen. Daartegenover staat natuurlijk dat je ook op dergelijke manier leert van anderen.

Een lerend netwerk in voedselveiligheid dus. Uniek in zijn soort!

 

Waarom ook jij dus lid moet worden:

Exclusieve toegang tot inzichten:

Ontgrendel waardevolle, exclusieve content die dieper ingaat op de meest actuele en cruciale aspecten van voedselveiligheid. Onze community biedt unieke inzichten, ondersteund door de meest recente trends en onderzoeken.

 

Interactieve leerervaring:

Stel zelf vragen, deel je eigen ervaringen, en leer van de besten in het veld. Jouw betrokkenheid is niet beperkt tot passief leren; het is een kans om de dialoog te voeren, feedback te delen en gezamenlijk te groeien.

 

Gepersonaliseerde expertise:

Krijg antwoorden op jouw specifieke uitdagingen. Onze community brengt QA Managers, QC managers, CEO’s, food safety officers en andere gelijkgestemden samen, waardoor je toegang hebt tot een schat aan ervaringen en oplossingen. Ontvang gerichte adviezen die aansluiten bij jouw behoeften.

 

Kennisdeling op zijn best:

Leer niet alleen van experts, maar ook van je collega’s. De mogelijkheid om vragen te stellen en deel te nemen aan discussies creëert een dynamische leeromgeving waarin de community als geheel profiteert van individuele ervaringen.

 

Hoe word je lid?

Stap 1: Vul dit formulier in om jouw toegang tot Foodsafety.Academy aan te vragen.

Stap 2: Ik beoordeel je aanvraag.

Stap 3: Bij aanvaarding van je aanvraag, stuur ik je een factuur voor exclusief lidmaatschap voor 1 jaar.

Stap 4: Jij betaalt de factuur.

Stap 5: Ik voeg je toe aan jouw relevante werkgroepen in Whatsapp.

Stap 6: Jij ervaart direct de voordelen van exclusieve toegang tot topinhoud en een levendige gemeenschap van experts.

 

Wat kost een VIP lidmaatschap op de Foodsafety.Academy?

Profiteer van het exclusief aanbod:

Normale prijs: 100 euro per maand è 1200 euro per jaar

Jij betaalt: 1000 euro per jaar.

Wacht niet langer, en registreer je hieronder om onmiddellijk te kunnen genieten van dit voordeel.

Samen streven we naar excellentie in voedselveiligheid. Doe mee, leer, deel en groei!

Alexander Platteeuw

Ik wil lid worden van de Foodsafety.academy community
Ik wil meer info over dit handig leerplatform
Foodsafety.academy: specifiek leerplatform met uitwisseling van kennis tussen gelijkgestemden

Wat zeggen anderen?

bruno

Alexander is onze hulplijn als het op voedselveiligheid aankomt. Wijzelf hebben niet altijd de tijd en kennis om ons te verdiepen in specifieke wetgeving of food safety standaarden. Vandaar dat we op zo'n moment graag beroep doen op zijn know-how en expertise in de voedingsketen. Zijn ervaring als auditor en zijn structurele benadering van een vraagstuk bieden ons de kans om een gepast antwoord te geven op de vragen van onze klanten en de overheid.

Hulplijn voedselveiligheid
Bruno De RooverZaakvoerder, No Gluten Bakery
Jonas Fiers

Alexander heeft ons, aan de hand van een aantal praktijkgerichte sessies, geholpen bij het behalen van het FAVV autocontrole certificaat voor de gids G-017 (transport en opslag) voor één van onze sites. Dankzij zijn kennis over de voedselwetgeving is hij vandaag nog steeds onze hulplijn bij alle vragen m.b.t. opslag van levensmiddelen. Mede omwille van zijn jarenlange ervaring doen we ook beroep op hem voor de evaluatie van ons ACS en FCA (feed) kwaliteitssysteem aan de hand van interne audits.

Hulplijn FAVV autocontrole (ACS)
Jonas FiersQuality manager, Van Moer Logistics

Nood aan antwoorden of oplossingen
ivm voedselveiligheid?

Stel je voedselveiligheid vraag
Alexander