Maak uw keuze uit volgende in-house opleidingen voedselveiligheid:

Onderstaande trainingen voedselveiligheid gaan door bij u in het bedrijf en zijn dus allemaal op maat van uw situatie. Wenst u liever ONLINE te volgen, dan kan dit ook voor de korte opleidingen (max. 2 uur). Neem contact op voor meer toelichting over deze online optie.

Open opleidingen

Reeds georganiseerd:

  • BRC
  • IFS
  • Food fraud

Honger naar meer?

Doe een suggestie voor in-house opleiding!

Zit voedselveiligheid ingebakken in jullie bedrijfs-DNA? Hoe doe je dit praktisch? Deze training is conform de BRCGS Food versie 9, IFS Food versie 8 en FSSC 22000 versie 6 eisen.

Food safety culture training
Alimento

Actief in Food of Logistiek? Dan zijn mijn opleidingen subsidieerbaar!

Wist je dat je als voedingsbedrijf met +20 werknemers verplicht een opleidingsplan moet hebben, én indienen bij Alimento?

Ik wil subsidies voor opleidingen!

Overige opleidingen op maat

Nog niet gevonden wat u zocht in ons aanbod? Zit u met een idee tot opleiding die u graag door een extern expert wil laten verzorgen? Samen steken we een opleiding volgens uw noden in elkaar.

Ik zit met een opleidingsnood

Wat klanten zeggen over hun samenwerking met A+ Quality

Jorgen De Pelsmaeker, CEO van The Spice Factory, beveelt A+ Quality aan voor ondersteuning voedselveiligheid management

Alexander hielp ons in de voorbereiding naar onze jaarlijkse BRC / IFS Food Safety audit. Voor sommige nieuwe teamleden was dit extra spannend maar Alexander bood niet alleen technische ondersteuning inzake de normeisen, hij zorgde ook voor een coaching van het QA-team en bouwde bovendien mee aan het creëren van een nóg groter bewustzijn inzake kwaliteit en voedselveiligheid in de ganse organisatie.

Quality runs the show bij The Spice Factory en het resultaat was dan ook weerom een geslaagde BRC / IFS audit.

Food Safety Culture voor het ganse team
Jorgen De PelsmaekerCEO, The Spice Factory
DSR Logistics behaalt IFS Logistics certificaat dankzij food safety coaching van Alexander Platteeuw

Dankzij Alexander hebben wij op hele kort tijd ons IFS Logistics certificaat kunnen behalen. Alexander helpt je vlekkeloos doorheen het IFS parcours. Hij beantwoordt al je vragen, en geeft voldoende uitleg waar nodig. Ook voor alle vragen via mail heb je binnen de paar dagen een passende reactie. Voor ons was het zonder A+ Quality niet gelukt. Ik raad zeker de hulp van Alexander aan voor iedereen die de stap zet naar het behalen van een voedselveiligheidscertificaat!

In korte tijd naar IFS Logistics
Robin, Laurens en teamDSR Logistics

Bedankt voor de zeer interessante opleiding ``Etikettering van levensmiddelen``. Wij hebben hier veel van bijgeleerd en kunnen de zaken nu ook beter interpreteren waar we voorheen wat moeite mee hadden. Ook bedankt om de extra info zo spoedig aan ons te bezorgen.

Food etikettering training
Jens LibbrechtKwaliteitsadviseur, Atelier Souffriau

We schakelden Alexander in met als doel een betere score tijdens onze komende BRC for Packaging audit te behalen dan we reeds hadden. Op zeer korte termijn is dat dankzij Alexanders kordate, pragmatische coaching aanpak en zeer diepgaande kennis van de BRC for Packaging norm versie 6 dan ook met verve gelukt. Ondertussen is de buit binnen; het BRC certificaat met AA score! Ik wist dat we van coach moesten veranderen om van tweede naar eerste klasse te gaan, en direct kampioen spelen!

Coaching voor upgrade BRC Packaging certificaat
Gerrit Van EeckhoudtR&D Manager, Pacapime

Ik heb Alexander ontmoet tijdens BRC-IFS certificeringsaudits bij Ter Beke in Wanze en ik heb zijn manier van werken en zijn pragmatisme tijdens deze audits erg gewaardeerd. Daarom heb ik meteen aan hem gedacht om de interne audits van ons kwaliteitssysteem bij ISFI uit te voeren. Naast zijn ervaring en zijn professionalisme, is hij zeer beschikbaar voor alle punctuele informatie. Gefeliciteerd met zijn nieuwsbrief!

Pragmatische interne audits
Olivier BrozeQA manager, ISFI

Nood aan antwoorden of oplossingen
ivm voedselveiligheid?

Contacteer ons
Alexander