Meer structuur in de logistieke dienstverlening met behulp van een internationaal erkend certificaat

BRCGS for Storage & Distribution is een afgeleide standaard van de BRCGS for Food Safety, en is bedoeld voor bedrijven actief in opslag en/of transport van levensmiddelen, en bij uitbreiding consumptiegoederen. Bent u tevens eigenaar van de goederen, dan kan u de extra module Wholesole (groothandel) mee laten opnemen in de certificatie scope.

Op vandaag geldt versie 4, die bovendien GFSI (Global Food Safety Initiative) goedgekeurd is! U zit dus internationaal gebeiteld met dit certificaat!

Wilt u echt vooruit met uw bedrijf, en wil u structuur brengen in het dagelijks bestuur? Dan is deze opleiding voor u bestemd.

OPTIE 1: BRC for Storage and Distribution versie 4 t.o.v. versie 3

Tijdens een opleiding van 1 tot max. 1.5u leer je de nieuwigheden van BRC S&D versie 4 kennen. Wat is er weggelaten aan eisen, welke zijn er bijgekomen, en welke nieuwe interpretaties gelden?

Enige voorkennis van de BRC for Opslag en Distributie norm is dus wenselijk.

Deze opleiding kan zowel in uw bedrijf plaatsvinden alsook via videoconferencing.

Vraag een offerte voor een BRC for Storage & Distribution versie 4 WIJZIGINGEN opleiding aan

OPTIE 2: BRC S&D versie 4 FULL

Ofwel wil je graag de hele BRC for Storage & Distribution versie 4 uitgelegd krijgen, incl. praktijkcases. Deze gaat enkel door bij jou op bedrijf, en is telkens ook op maat van jouw sector, jouw producten, en jouw processen. Verwacht dus geen voorgekauwd verhaaltje, maar een opleiding die onmiddellijk inzetbaar is. Deze sessie duurt 1 dag.

  • Wat zijn de eisen van de BRC for Storage and Distribution-norm?
  • Wat is er gewijzigd t.o.v. versie 3?
  • Hoe wil BRC dat bepaalde eisen geïnterpreteerd worden?
  • Waar focust de BRC-auditor op?
  • Wat met het nieuwe hoofdstuk rond e-commerce?
  • Wat verstaat BRC onder “product safety culture
  • Benchmarking aan de hand van praktische case studies, afgestemd op uw sector en uw product
  • Wat zijn de belangrijke verschillen met andere gangbare standaarden zoals bijvoorbeeld IFS Logistics en FSSC 22000?
Vraag een offerte voor een BRC S&D versie 4 FULL opleiding aan

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze BRC S&D opleiding is bestemd voor quality-, logistieke- en plantmanagers en directieleden van logistieke spelers in de food wereld. U bent geïnteresseerd in de BRC for Storage & Distribution-standaard, wil de pro’s en contra’s ervan afwegen al dan niet met het oog om het BRC-certificaat te behalen, of om u voor te bereiden op uw volgende BRC audit.

Wilt u de finesses van deze British Retail Consortium (BRC) norm leren kennen?

Vraag een offerte voor een BRC Oplsag en Distributie opleiding aan

Ik gebruik praktijkvoorbeelden uit de realiteit om de inhoud toe te lichten. Bovendien stem ik vooraf af met u over uw specifieke bedrijfsactiviteiten, en verwerk deze in de opleiding.

Na deze training kan u zelf beginnen werken naar certificatie binnen uw organisatie, al of niet met bijkomende ondersteuning van A+ Quality.

Vraag hier meer info over mijn begeleidingstrajecten naar een BRC for Storage & Distribution

Cases

Vermeulen en Zonen BVBA
jan-vermeulen

Vermeulen en Zonen BVBA is een groeiend familiebedrijf, actief in de groothandel van bakkerijgrondstoffen. In het kader van verdere professionalisering en versteving van de marktpositie, werd Alexander aangetrokken om een BRC Storage & Distribution certificaat te behalen.

Als gediplomeerd BRC-auditor, heb ik meer dan 500 audits uitgevoerd als lead auditor. Die ervaring komt goed van pas tijdens deze opleiding.

Nood aan antwoorden of oplossingen
ivm voedselveiligheid?

Contacteer ons
Alexander