Gecertificeerd handel drijven met IFS Broker

IFS Broker is een afgeleide standaard van de IFS Food standaard, en is bedoeld voor traders, agenten en importeurs actief in levensmiddelen of food contact materials.

Als eerste standaard in voedselveiligheidsbeheersing voor spelers in de voedselketen die geen fysiek contact hebben met de levensmiddelen (of food contact materials zoals verpakkingsmaterialen), is deze IFS Broker norm een gevestigde waarde.

Bent u bedrijfsleider, kwaliteitsmanager, of operationeel verantwoordelijke van zo’n organisatie, en wilt u zich onderscheiden van uw concullegae door een internationaal erkend certificaat? Wilt u echt vooruit met uw bedrijf, en wilt u structuur brengen in het dagelijks bestuur? Dan is deze opleiding voor u bestemd.

Wat komt u te weten tijdens deze IFS Broker opleiding?

  • De inhoud van de standaard op pragmatische wijze toegelicht.
  • Hoe de eisen te interpreteren naar je eigen situatie
  • Hoe een IFS Broker audit in z’n werk gaat.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze opleiding is bestemd voor bedrijfsleiders, kwaliteitsmanagers en operationeel verantwoordelijken bij traders, importeurs en agenten. Ze zijn geïnteresseerd in de IFS Broker-standaard, willen de pro’s en contra’s ervan afwegen al dan niet met het oog om het internationaal erkende, tevens GFSI goedgekeurde (Global Food Safety Initiative) IFS Broker certificaat te behalen.

  • Deze training wordt gegeven in uw bedrijf
  • Gedurende een halve dag
  • Voor maximum 15 personen

Ik gebruik praktijkvoorbeelden uit úw realiteit om de inhoud toe te lichten. Bovendien stem ik vooraf af met u over uw specifieke bedrijfsactiviteiten, en verwerk deze in de opleiding.

Vraag een offerte voor een training IFS Broker aan

Na deze training kan u zelf beginnen werken naar certificatie binnen uw organisatie, al of niet met bijkomende ondersteuning van A+ Quality.

Meer info over mijn begeleidingstrajecten naar een IFS Broker certificaat

Omdat wij binnenkort onze eerste IFS Broker audit ondergaan, nodigden wij Alexander uit om ons voltallig team een opleiding IFS Broker en HACCP te komen geven. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in het team mee is met het kwaliteitsverhaal, en vonden dit dan ook een geslaagde oefening. Alexander wist in heel duidelijk verstaanbare (ook voor niet-kwaliteitsmensen) taal de IFS Broker eisen voor onze situatie (wij zijn een trader / importeur van vlees, afkomstig van binnen en buiten de EU) toe te lichten. Ook de HACCP principes, en wat deze dan specifiek voor Bimpex Meat betekenen, wist hij op een zeer toegankelijke manier over te brengen. Zo zijn we nu nóg beter voorbereid voor onze nakende audit. Bedankt, Alexander.

IFS Broker en HACCP opleiding
Karel HeyerickManaging Director, Bimpex Meat

Nood aan antwoorden of oplossingen
ivm voedselveiligheid?

Contacteer ons
Alexander