Intensieve opfriscursus over hygiëne voor operatoren

U merkt dat de kennis van de mensen op de werkvloer achteruit gaat naarmate de audit verder in het geheugen ligt? U zit met een grote rotatie aan mensen, waardoor er onvoldoende kennisoverdracht is? De regels zijn wel gekend, maar toch stelt u af en toe vast dat er bepaalde non-conformiteiten niet gemeld worden?

Dan is een opfristraining voor het operationeel personeel een goed idee.

Wat kan er aan bod komen tijdens deze opleiding?

  • Uw GMP’s / BVP’s / PRP’s / basisvoorwaarden
  • Uw reinigingsprocedures
  • Uw CCP’s (Critical Control Points)
  • Uw oPRP’s / PVA’s
  • Uw Food Defense richtlijnen
  • Klantenklachten
  • Uw allergenen policy
  • … (uw wensen)

Alles wordt IN MENSENTAAL uitgelegd. Een kort voorbeeldje in onderstaande video:

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Voor operationele mensen die dagelijks bezig zijn met het maken van producten en die dus een directe invloed hebben op de voedselveiligheid. Dit zijn zowel productiemensen, reinigingspersoneel, labomensen, technici, etc.

Deze training staat ook bekend als de HACCP level 1 aangevuld met de HACCP level 2 opleiding.

Praktisch

  • Deze training wordt gegeven in uw bedrijf
  • Gedurende ca. 1,5 uur per groep
  • Voor groepjes van maximum 15 personen

De opleiding is volledig maatwerk. Hoe ga ik tewerk?

  • Ik kom bij u langs om uw product te leren kennen, procedures door te nemen en op de werkvloer foto’s te nemen.
  • Deze elementen worden verwerkt in een presentatie.
  • U geeft feedback: wat moet meer aandacht krijgen, waar wordt veel tegen gezondigd in de fabriek.
  • Na overeenkomst over de inhoud, kan de opleiding gegeven worden

Tot 50% tegemoetkoming

Als opleidingsadviseur van de voedingsindustrie ben ik erkend door Alimento, en geven mijn coaching en opleidingen, voor bepaalde cursisten, recht op een financiële tegemoetkoming. Het gaat over werknemers en werkgevers van de voedingsindustrie (paritaire comités 118 en 220). Ook voor uitzendkrachten actief in paritair comité 118 en 220 kunt u genieten van gereduceerde tarieven.

Geïnteresseerd in een ‘Hygiëne voor operatoren’ opleiding?

Vraag een in-house opleiding Hygiëne voor levensmiddelen operatoren aan

Sylvie Delhaye Lutosa A+ Quality

Ik kende Alexander al van bij een vorige werkgever, waar wij hem geregeld inschakelden voor food safety advies en leveranciersaudits, maar ik wist niet dat hij ook opleidingen basishygiëne voor operatoren op de werkvloer verzorgt. Wij huren A+ Quality nu in om ons volledige personeelsbestand onder te dompelen in de wereld van HACCP en food safety culture. Voorafgaand aan de opleidingen, kwam Alexander met zijn collega langs om onze procedures te leren kennen en om situatiefoto's op de werkvloer te verzamelen. Op die manier kunnen onze mensen zich heel goed inleven in de inhoud van de training. Op een losse manier, met veel voorbeelden, en via vraag & antwoord, weet hij zijn enthousiasme over te brengen naar de groep.

Opleidingen hygiëne-HACCP voor operatoren
Sylvie DelhayeQuality Director, Lutosa
Lieve Festraerts Haribo Belgie 1

Alexander heeft de kwaliteits- en veiligheidsopleiding goed en interessant gebracht op een professionele manier. Hij heeft veel praktijkervaring, waardoor het leuk is dat hij praktische voorbeelden kan geven. Hij zorgt ervoor dat iedere operator betrokken is bij de training. Hij blokt onnuttige discussies af door deze op een correcte manier te weerleggen.

Opleiding voedselkwaliteit & veiligheid
Lieve FestraertsQuality manager, Haribo België

Nood aan antwoorden of oplossingen
ivm voedselveiligheid?

Contacteer ons
Alexander