Kent uw directie haar rol (ook tijdens een audit)?
In het directieteam zitten mensen die niet altijd een achtergrond in QA en voedselveiligheid hebben. Toch hebben zij ook hun rol te spelen in het kwaliteitsverhaal. Op vergaderingen waar food safety aan bod komt, is het belangrijk om de problematieken daarrond juist te kunnen inschatten. Maar, kunnen een CFO, CEO of HR manager dit correct beoordelen?
En wat wordt er van de directie verwacht tijdens een audit? Welke vragen kunnen zij krijgen?
Leer er alles over tijdens deze halve dag training.
Wat komt er allemaal aan bod tijdens deze opleiding?
- Achtergrond bij food safety standaarden
- Wat zou de rol van de QA manager moeten zijn?
- Wat is de rol van de directie in het food safety verhaal?
- Hoe denkt een auditor?
- Welke vragen kan ik tijdens een audit krijgen?
Voor wie is deze opleiding bestemd?
Duidelijk: enkel directieleden.
Praktisch
- Deze training wordt gegeven in uw bedrijf (of op een locatie door u gekozen)
- Gedurende een halve dag
- Voor maximum 10 personen
Uit mijn ervaring als lead auditor put ik talrijke voorbeelden en cases zodat dit voor de cursisten geen droge materie is.
Vooraf stem ik met u af over de activiteiten en producten of diensten die u aanbiedt. Aan de hand hiervan stel ik praktijkvoorbeelden samen die in uw bedrijfssituatie passen.
Tot 50% tegemoetkoming
Als opleidingsadviseur van de voedingsindustrie ben ik erkend door Alimento, en geven mijn coaching en opleidingen, voor bepaalde cursisten, recht op een financiële tegemoetkoming. Het gaat over werknemers en werkgevers van de voedingsindustrie (paritaire comités 118 en 220). Ook voor uitzendkrachten actief in paritair comité 118 en 220 kunt u genieten van gereduceerde tarieven.
Geïnteresseerd in een ‘Voedselveiligheid voor Directieleden’ opleiding?