Ook agenten en traders dragen verantwoordelijkheid in de supply chain

Deze BRCGS Standard for Agents & Brokers is door BRCGS geschreven voor bedrijven die geen fysische manipulatie op goederen uitoefenen, zijnde traders, handelaren, importeurs en agenten van levensmiddelen of de zogenaamde food contact materials (bvb. verpakkingsmaterialen). Vanaf versie 7 van de BRCGS Food standaard is de nieuwe eis opgenomen dat dergelijke bedrijven die leveren aan BRCGS gecertificeerde voedingsproducenten zelf een BRCGS for Agents & Brokers certificaat moeten behalen. Tenzij u als trader / handelaar volledige inzage geeft in uw leveranciersbestand aan uw afnemers… Aan u de keuze.

Wat leert u tijdens deze opleiding?

  • Wat de eisen in deze BRCGS norm zijn
  • Hoe u ze kan interpreteren volgens úw bedrijfssituatie en productgroep
  • Waar de valkuilen zitten
  • Wat de verschillen met de vergelijkbare IFS Broker standaard zijn

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze opleiding is bestemd voor alle traders, handelaren, grossisten in levensmiddelen, die zelf geen feitelijke producent zijn, maar die wel een meerwaarde zien in het certificeren van hun dienstverlening binnen de voedselketen, al of niet tegen de BRCGS Agents & Brokers standaard.

  • Deze training wordt gegeven in uw bedrijf
  • Gedurende een halve dag
  • Voor maximum 15 personen

Geïnteresseerd in een ‘BRCGS for Agents & Brokers’ opleiding?

Vraag een opleiding BRC for Agents & Brokers aan

Cases

Ingrizo N.V.
Ingrizo

Ingrizo N.V. is een B2B leverancier van ingrediënten en –additieven. Aangezien wij niet de feitelijke producent zijn van de producten, werden we ge-challenged door onze BRC Food gecertificeerd klanten om ons ook te laten certificeren. Samen met Alexander kozen we voor een BRC for Agents & Brokers schema.

Nood aan antwoorden of oplossingen
ivm voedselveiligheid?

Contacteer ons
Alexander