Hulp bij het actualiseren van uw voedselveiligheidssysteem
U bent dan wel gecertificeerd, maar toch heeft u het gevoel dat het beter kan. Uw systeem kan eens een vreemde, kritische en vooral onpartijdige blik gebruiken.
Waarom?
- U wil het systeem efficiënter maken.
- De opstart van een nieuwe productielijn vereist een bijsturing van uw managementsysteem.
- Het vertrek van een kwaliteitsverantwoordelijke veroorzaakt een plots gebrek aan knowhow om de bestaande processen te onderhouden.
- U merkt dat er bedrijfsblindheid optreedt, en wil eens een externe kijk op de zaak.
Ook al bent u al jaren gecertificeerd, of wil u helemaal geen certificaat, maar een degelijk, werkbaar, en praktisch QMS (quality management system) en FSMS (food safety management system), dan bent u aan het juiste adres.
Ik leer u de knepen van het vak. Met een enorme ervaring binnen de food sector (check de Over-Ons pagina) kan ik u aanreiken wat werkt en wat niet werkt. Ik optimaliseer (of initieer) een systeem waar iedereen zich goed bij voelt binnen de organisatie, conform wettelijke eisen, en met een minimum aan papierwerk. Ik breng uw medewerkers de nodige kennis bij zodat zij daarna op eigen houtje verder kunnen.
Via interne audits kom ik uw organisatie op de rooster leggen. Niet alleen om uw personeel te trainen voor de échte audit, maar ook om uw organisatie wakker te houden. Om kritisch te blijven voor uzelf: “doen we wat we doen wel goed?”. Bedrijfsblindheid is normaal. Vang dit op door iemand zoals ik, met een ervaring van +20 jaar in de food wereld, uw bedrijf door te lichten.
U wil wél een certificaat behalen? Lees dan zeker onze Certificeringspagina.