Signature Foods besteedt interne audits uit

Een aantal jaren geleden stelden wij vast dat onze interne audits eerder ‘een verplicht nummertje’ waren om conform aan de IFS Food-standaard te zijn bij audits. De verbeteracties die voortvloeiden uit deze audits en die konden bijdragen tot een verbetering van ons kwaliteits- en voedselveiligheidssysteem waren zeer gering.

We besloten hier dan ook verandering in te brengen en de hulp van Alexander in te roepen. Door zijn jarenlange ervaring als GFSI-auditor kent hij als geen ander de klappen van de zweep. Door zijn kritische manier van bevraging worden knelpunten en bijgevolg verbeterpunten bloot gelegd.

Door het uitbesteden van onze interne audits handelen wij nu dus enerzijds conform de IFS Food norm en, belangrijker nog, tillen wij ons kwaliteits- en voedselveiligheidssysteem telkens naar een hoger niveau.

Naast het uitvoeren van interne audits hebben wij ook al verschillende keren beroep gedaan op Alexanders expertise voor het geven van in-house opleidingen (bijvoorbeeld rond Food Fraude, IFS Food versie 7, etc…).

Tijdens deze opleidingen wordt er niet enkel aandacht besteed aan de theoretische achtergrond, maar komt ook de praktische implementatie ruimschoots aan bod. Hierin onderscheidt Alexander zich toch wel duidelijk van andere opleidingscentra. Na het volgen van één van zijn opleidingen kan je meteen aan de slag, zonder je daarbij nog verder te moeten verdiepen in praktische tools.

Leen Ghielens,

Quality manager, Signature Foods Belgium

Wie is Signature Foods Belgium?

Ook zin om je interne audits aan een expert uit te besteden?
LeenGhielens, quality manager bij Signature Foods Belgium gebruikt A+ Quality voor interne audits voedselveiligheid en kwaliteit

Nood aan antwoorden of oplossingen
ivm voedselveiligheid?

Contacteer ons
Alexander