Officieel erkend voor geleverde diensten

Ik adviseer jou wat je moet doen om een certificaat te behalen. Bij anderen kom ik dan weer checken of het beoogde certificaat kan uitgereikt worden. Maar wist je dat ik zelf ook geauditeerd word? Jawel: ook ik word op de rooster gelegd. Ik laat mijn diensten door een onafhankelijke partij doorlichten tegen de Q For norm.

Onlangs had ik mijn heraudit, en slaagde met glans. Een erkenning voor mijn professionele aanpak, en een drijfveer voor mij om verder klantentevredenheid op het hoogste schavot te blijven plaatsen. Een oplossing met een minimum aan papierwerk, eentje die effectief functioneert op de werkvloer zelf, en eentje die gesmaakt wordt door auditoren, daar sta ik garant voor, elke dag opnieuw. Dank voor het vertrouwen dat je alle dagen in mij stelt!

Bekijk hier al mijn erkenningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *