Sitemap
Berichten
- ‘t Is de schuld van de auditor
- ‘t Is de schuld van de QA manager
- 3 tips voor je volgende audit
- 5 praktische tips om efficiënter opleiding te geven
- 5 tips om efficiënt(ere) opleidingen voedselveiligheid te geven
- 60 dagen audits per jaar: teveel van het goede?
- A+ Quality interview in VMT
- Allergenen recalls: hoe jezelf wapenen?
- Auditmoeheid in de voedselindustrie: tijd voor verandering
- Autocontrole vs. IFS en FSSC 22000 volgens het FAVV Wetenschappelijk Comité
- BRC Food Safety issue 9: de nieuwigheden
- BRC Storage & Distribution legt de lat opnieuw hoger
- BRC Storage & Distribution versie 4: what’s new?
- BRC vs IFS vs …
- BRCGS Position Statements BRCGS079 versie 5 en F926 versie 1
- BREAKING: IFS verliest GFSI goedkeuring
- Byebye certificaat na 1 feb 2021?
- Communicatie als KPI
- Cybersecurity in IFS Food Defense Guideline versie 2
- De Boeing 737 MAX 8 crisis
- De ezel en de wortel (en de moeilijke zoektocht)
- De media en de voedingsketen: begrijpen zij elkaar écht?
- De meest gegeven minors bij BRCGS versie 9 audits (voor food producenten)
- De relatie tussen auditor en auditee ontrafeld!
- De Toekomst van Voedselveiligheid: Hoe AI het Spel Verandert
- De top 10 non-conformiteiten bij BRC Food Safety audits (en wat jij daaruit kan leren)
- Deze sales manager wist niet wat hij ondertekend had
- Die mannen van de technische dienst toch
- Digitalisering op je werk: frustratie of zegen?
- Dutch HACCP Standard stopt ermee. Wat nu?
- Een bedrijf zonder Excel is als een café zonder bier
- Een onvergeeflijke fout
- Eens iets anders dan corona
- Eerste blog
- Eindelijk onaangekondigde Autocontrole audits
- En toen werd het stil in de Lotto Arena
- Ethyleenoxide: de schande voorbij
- EU contactmaterialen Verordening 10/2011 15e amendement gepubliceerd
- FAVV adviseert over contaminanten zonder wettelijke limiet
- FAVV laat afwijkingen in etikettering levensmiddelen toe
- FAVV lanceert idee om resultaten van inspecties bij de horeca publiek te maken. Een initiatief met ballen.
- FAVV meldingslimieten versie 14 met adder onder het gras
- FAVV omzendbrief drinkbaar water gewijzigd
- FAVV omzendbrief over Listeria monocytogenes en challenge testen
- FAVV scoort 1x en schiet 1x naast doel
- FAVV spreekt zich (half) uit over MOSH en MOAH
- FAVV verplicht omgevingsmonitoring van pathogenen
- Ferrero en Milcobel: Salmonella en Listeria in da house
- Filip tekent KB metalen contactmaterialen
- Food retailers willen afwijken van wetgeving etikettering
- Food safety culture tip: Meneer mag naar de prullenmand
- Fouten in food contact materialen
- Franse supermarktketen wil NIET dat leverancier EU food labelling wetten toepast
- FSSC 22000 lost versie 6 op de mensheid
- Gedoogbeleid Duitse vertaling op etiketten levensmiddelen
- Gemiste kans: 16e amendement aan EU Verordening 10/2011
- Goedkopere voeding in het winkelrek: een slechte zaak voor iedereen.
- Help, ik zit zonder water
- Hoe integer is jouw aankoper?
- Hoe onpartijdig zijn jouw auditoren?
- Hoe wapent jouw bedrijf zich tegen een cybervirus attack?
- Hoe zat het ook alweer met die KPI’s?
- Hoe zit het nu met die medische attesten?
- Hou je van kunst
- Human capital vs human resources
- Hygiene in Japan: fact or myth?
- IFS Broker voert verrassende wijziging door
- IFS Food Defense Guideline update gepubliceerd
- IFS Food versie 8 vanaf 1 januari 2024 voor food producenten
- IFS Guideline Product Fraud Mitigation versie 3 gepubliceerd
- IFS haalt bijl en kapblok uit
- IFS Logistics versie 3 verplicht bij audits vanaf 1 december 2024
- IFS PIA gelanceerd
- IFS Split Assessments: deels auditeren vanop afstand
- Ik ga op reis en ik neem mee
- Ik kocht onlangs een vijl bij de Gamma
- Ik stop met facturen betalen
- Internationale rijbewijzen en duikbrevetten op straat te koop
- Is er een dokter in de zaal?
- Is jouw bezoekersregister GDPR proof?
- Is jouw systeem auditeerbaar? Gebruik deze 5 tips
- Is voedselveiligheid onderdeel van jouw bedrijfscultuur?
- KB van 17 juli 2014 over allergenen bij onverpakte levensmiddelen
- Ken jij je klant (en zijn eisen) voldoende?
- Klokkenluider gezocht
- Klokkenluidersregeling verplicht voor organisaties met 50-250 medewerkers
- Koterijen in een voedselveiligheidssysteem
- Kruidvat interpreteert Mars recall op eigen manier
- Kwaliteitsbeheer vanuit je luie zetel: enkele tips
- Laotiaanse elektriciteit en België: de link
- Lessen trekken uit tsunami aan recalls sesam
- Listeria analyses op gortdroge levensmiddelen
- Listeria, once again
- Mag het even stoppen, ja? (die nieuwe versies van food safety normen)
- Met deze tips ben je klaar voor versie 6 van BRC Packaging
- Mijn (food) factory of the future
- Mijn ervaring met Japanse kwaliteitsbeleving
- Mijn visie op de recente FAVV crisis in België
- Minder recalls door COVID-19?
- Moet het nog gekker worden? Audittips
- Nieuwe etikettering: een stand van zaken na 50 dagen
- Nieuwe EU Verordening contaminanten van kracht
- Nieuwe limieten voor nitriet en nitraat in levensmiddelen in Europa
- Nieuwe versie 3 BRC Position Statement P618 verplicht voor BRC gecertificeerde producenten van verpakkingsmaterialen
- Nieuwe versie microbiologische richtwaarden
- NIS2: cybersecurity wordt verplicht deel van je Food Defense Mitigation Plan
- Nodig eens een inbreker uit
- Ode aan het vlakke organigram
- Officieel erkend voor geleverde diensten
- Onaangekondigde audits zijn als vaatwassers ledigen
- Over FAVV wegcontroles en de zin van controles in het algemeen
- Preventie allergenen kruiscontaminatie verplicht bij wet
- Pro’s en contra’s van Q-vragenlijsten
- Quality Manager, kwaliteitsverantwoordelijke, of kwaliteitsslaaf?
- Radioactief water
- Rekentips voor je cost of non quality
- Retailer gaat zelf in de fout
- Retailer negeert wetgeving voedselveiligheid!
- Sesam open u (eindelijk)
- Slaapverwekkende literatuurstudies en Ikea kasten
- Staatsblad publiceert nieuwe regels voor werknemers in contact met voedingswaren
- Tijd om audits af te schaffen?
- Transparantie in de checklijsten van het FAVV
- Transparantie in het IFS woordenboek
- UK stapt uit Erasmus
- Update: verplicht opleidingsplan-BRCGS FAQ gepubliceerd-PAL etikettering in Nederland
- Valsheid in geschrifte? Jawel, edelachtbare
- Van verjaardagsfeestjes tot voedselveiligheidsaudits anno 2024
- Waar was jij op 9/11?
- Waar zit Kafka (in jouw bedrijf)?
- Waarom audits geen inspecties zijn, en omgekeerd
- Waarom je geen QA profielen meer vindt
- Wat bracht de zomer van 2022 ons?
- Wat doet jouw papa voor werk
- Wat met het verlengen van de houdbaarheid?
- Wat na de brand in je bedrijf?
- We zitten met een nieuwe poetshulp thuis
- Weg met die bestseller
- Weg met vrijdag de dertiende
- Welk certificaat past best bij jouw bedrijf?
- Wettelijke wijzigingen in food
- What the f…. fipronil
- What’s new in IFS Food versie 8
- Zeg neen tegen je auditor
- Zijn (sommige) auditoren watjes geworden?
- Zijn jouw etiketten aangepast qua oorsprongsvermelding tegen 1 april 2020?
- Zijn jouw etiketten klaar tegen december?
- Zin en onzin van non-tox lokazen
- Zin in een etentje?
- Zuid-Afrika veiliger met deze aanpak?
Pagina's
- Advies in voedselveiligheid
- Advies voedselveiligheid bij de bouwplannen van je fabriek
- Hoe beveiligd is jouw food bedrijf tegen indringers?
- Hulp bij het actualiseren van uw voedselveiligheidssysteem
- Hulp(lijn) bij crisis
- Vertrouwenspersoon voor 1 euro per dag!
- Voedselfraude plan opstellen en implementeren
- Wegwijs in het kluwen van voedselveiligheid wetgeving
- Wettelijke eisen van verpakkingsmaterialen voeding
- Algemene voorwaarden van A+ Quality
- Audits en certificering
- Beantwoorden uw leveranciers aan uw kwaliteitsnormen?
- FAVV Autocontrole voor de volledige voedselketen
- Het certificeringstraject voor distributeur, trader, groothandel
- Het certificeringstraject voor food producenten
- Het certificeringstraject voor logistieke bedrijven
- Het certificeringstraject voor maatwerkbedrijven
- Het certificeringstraject voor verpakkingsproducenten
- Interne audits voedselveiligheid door een ervaren senior auditor
- Nulaudit food safety management system
- Blog
- Contact
- CV uploaden
- Foodsafety.academy: exclusieve VIP community met tips & tricks
- Home
- Labels
- Opleidingen
- Gecertificeerd handel drijven met IFS Broker
- Geen etiket-geheimen meer met deze hands-on training
- HACCP training voor uw HACCP teamleden: hoe een studie opzetten en onderhouden in de praktijk?
- Hoe garanties inbouwen tegen voedselfraude in uw supply chain
- Intensieve opfriscursus over hygiëne voor operatoren
- Interne audits als toegevoegde waarde
- Is voedselveiligheid onderdeel van uw bedrijfscultuur?
- ISO 22000 / FSSC 22000 opleiding in jouw bedrijf
- Kent uw directie haar rol (ook tijdens een audit)?
- Meer structuur in de logistieke dienstverlening met behulp van een internationaal erkend certificaat
- Meer structuur in uw logistiek met behulp van IFS Logistics
- Ook agenten en traders dragen verantwoordelijkheid in de supply chain
- Opleiding BRCGS Food Safety versie 9 bij jou ter plaatse
- Opleiding HACCP voor niet-QA mensen
- Opleiding International Food Standard (IFS) op maat van jouw bedrijf
- Vergeet de technische dienst niet in het HACCP-verhaal
- Voedselveiligheidsnormen voor kleinere KMO bedrijven
- Wapen u tegen opzettelijke contaminatie met een gedegen Food Defense plan
- Wettelijke vereisten inzake migratie door contactmaterialen onder de loep
- Over ons
- Partners
- Privacy Policy
- Proclaimer
- Referenties
- Bakkerij Thyssen - FSSC 22000 begeleiding
- De Wulf Vleeswaren - FSSC 22000 advies
- IFS Broker certificaat dankzij pragmatische team coaching
- Ingrizo - BRC for Agents & Brokers coaching
- Signature Foods besteedt interne audits uit
- Sowepo IFS Food gecertificeerd dankzij coaching
- Vermeulen en Zonen - BRC for Storage & Distribution consultancy
- Sitemap
- Terms and conditions
- Vacature plaatsen